Hva er kommersiell egenrisikoforsikring?
Hva er kommersiell egenrisikoforsikring?
Anonim

Overflødig Byrde forsikring er en type forsikring som gir grenser som overstiger den underliggende ansvarspolisen. Når et krav meldes til en forsikring selskap, er den første polisen som dekker alle økonomiske tap og skader den underliggende eller primære politikken.

På samme måte blir det spurt, hva følger etter overdreven dekning?

Følg skjema identifiserer også en " overskudd "ansvarspolicy som følger de underliggende retningslinjene for de fleste forsikringsbestemmelser. Denne typen forsikringer skjema brukes vanligvis overskudd av planlagt underliggende forsikring og inneholder vanligvis et krav om at forsikrede opprettholder planlagt underliggende forsikring.

Ved siden av ovenfor, hva er forskjellen mellom primær- og overforsikring? EN hoved polisen er den første polisen som reagerer på et tap eller krav. An overskudd polisen er den andre polisen som reagerer på samme krav eller tap og i hovedsak sitter "på toppen" av hoved Politikk. Paraply Forsikring er en vanlig type en overskudd Politikk.

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom mer- og paraplyforsikring?

De forskjell mellom disse paraply og overdreven dekning former er at paraply kan brukes til å dekke noen tap som det ikke er noe for forsikring . De overskudd skjema dekker da kun tap som dekkes av den andre forsikringer som eksisterer som primær forsikring.

Hva er overskytende eiendomsforsikring?

overdreven eiendomsforsikring . Forsikring beskyttelse for store eiendom risikoer som gir et lag av dekning over det primære laget. Den primære politikken vil dekke de fleste eiendom tap mens overskudd lag av dekning reagerer ikke før hovedlaget har tømt alle gjeldende grenser.

Anbefalt: