Hva er inkludert i en kommersiell pakkepolicy?
Hva er inkludert i en kommersiell pakkepolicy?

Video: Hva er inkludert i en kommersiell pakkepolicy?

Video: Hva er inkludert i en kommersiell pakkepolicy?
Video: Jørgensen: “Det er specielt at være hjemme igen” 2024, Kan
Anonim

Kommersielle pakkeforsikringer inkluderer vanligvis Kommersiell Generelt ansvar og Kommersiell Eiendom Forsikring , og kan også inneholde en rekke andre omslag som Kommersiell Kjøretøy, byggherrens risiko, innlands marine, kjele og maskiner, forretningsavbrudd og andre, avhengig av den spesifikke naturen til

Herav, hva er en kommersiell pakkepolise i forsikringsmessige termer?

Kommersiell pakkepolicy (CPP) Av Julia Kagan. Oppdatert 23. jan 2018. A kommersiell pakkepolitikk er en forsikring som kombinerer dekning for flere farer, som ansvar og eiendomsrisiko.

hva dekker en pakkepolicy? Under en pakkepolicy , har du valget mellom en rekke spesifikke dekning alternativer inkludert: erstatning dekning for et nytt kjøretøy; glass dekning ; tap av bruk dekning ; og dekning for bruk av kjøretøyer som du gjøre ikke eie.

Hvor mange seksjoner har en politikk for kommersielle pakker også?

EN Kommersiell pakkepolicy må inneholde to eller flere dekning Deler . Eiendom som er kvalifisert for huseierprogrammet er ikke kvalifisert for Kommersiell pakkepolicy.

Hva er den primære forskjellen mellom forretningseierpolicyen og kommersiell pakkepolicy?

En BOP er designet for flere mindre virksomheter med mindre risiko, mens en Retningslinjer for kommersiell pakke er ment for en mer risikofylt virksomhet.

Anbefalt: