Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan du se om dreiemomentomformeren er dårlig?
Hvordan kan du se om dreiemomentomformeren er dårlig?

Video: Hvordan kan du se om dreiemomentomformeren er dårlig?

Video: Hvordan kan du se om dreiemomentomformeren er dårlig?
Video: Why is there chocolate sauce in the Range Rover gearbox? - Edd China's Workshop Diaries 19 2024, Kan
Anonim

6 tegn på problemer med momentomformer

  1. Sklir.
  2. Overoppheting.
  3. Grøsser.
  4. Forurenset transmisjonsvæske.
  5. Høyere Stall Hastighet/girinnkobling RPM.
  6. Merkelige/uvanlige lyder.
  7. Dårlig dreiemomentomformer Nålelager.
  8. Skadet Momentomformer Seler.

Følgelig, hvordan tester jeg dreiemomentomformeren min?

Testing for Bad Dreiemomentomformere Sving de tenningsnøkkel og start opp de motor. Vent noen minutter de motoren for å varme opp, og trykk deretter forsiktig de gasspedal to ganger og turtall opp de motor. Når den går tilbake til hviletilstand, trykk de bremsepedal alle sammen de vei og skift inn i stasjonen.

Videre, hva er en dreiemomentomformer? De dreiemomentomformer er en kort risting i kjøretøyet hver gang de innvendige clutchene brukes på innsiden av momentomformer . De kaller dette en låsing. Ofte blir dette problemet feildiagnostisert og noen ganger vil det ende opp med at overføringen må bygges om.

Man kan også spørre, kan man kjøre med dårlig momentomformer?

Bilen din grøsser: En feil dreiemomentomformer kan forårsake en rystelse rett før eller etter at den låser seg i marsjfart. Du kan føle at bilen grøser mens kjøring omtrent 30 til 45 MPH. Dette kan få motoren til å arbeide i motorvei. En låst stator kan resulterer også i at girkassen og motoren overopphetes.

Slites momentomformere ut?

Symptomer på en dårlig momentomformer inkluderer overoppheting, sklir, grøsser, skitten væske, høye stallhastigheter eller merkelige lyder. Ved de fleste anledninger vil momentomformer vil ikke være årsaken til problemet, så ikke forhast deg med noen konklusjoner før du får sjekket overføringen ute først.

Anbefalt: