Hvordan kommer bergingsbiler inn i biler?
Hvordan kommer bergingsbiler inn i biler?

Video: Hvordan kommer bergingsbiler inn i biler?

Video: Hvordan kommer bergingsbiler inn i biler?
Video: Falck bilberging 2024, Kan
Anonim

Under de fleste omstendigheter trenger de ikke det komme inn i din bil . For forhjulsdrift bil alt de trenger gjøre er koblet fra baksiden og dra deretter bil , dekk som skurrer mot fortauet, ut til et sted hvor de kan kobles opp forfra. Under de fleste omstendigheter trenger de ikke det komme inn i din bil.

Bare det, har bergingsbilsjåfører lov til å åpne en bil?

De bergingsbil operatør er ikke tillatt å fjerne din kjøretøy hvis du har 'besittelse og kontroll' over kjøretøy (dvs. hvis du er i den). Hvis de allerede hektet din bil opp til bergingsbil de må slippe den.

På samme måte, hvor mye koster det å få en slepebil til å låse opp bilen din? I gjennomsnitt koster det $50 til $250 for å leie en låsesmed for å låse opp en bil, avhengig av tjenestene du trenger og arbeidsnivået som er involvert. Disse prisene inkluderer kostnaden for tjenestesamtalen. Ingen ønsker noen gang å bli låst ute av bilen sin.

Følgelig, hvordan kobler bergingsbiler seg til biler?

EN krok og kjede bergingsbil festes til en kjøretøy ved bruk av en kjede. Kjedet er festet rundt akselen eller en annen del av kjøretøy . På grunn av sannsynligheten for skade på tauet kjøretøy , disse slepebiler er ikke vanlig for de fleste sleping formål.

Hvordan kommer jeg inn i den låste bilen min?

Til bryte inn i en bil , start med å bruke en sparkel eller dørstopper for å kile inn i mellomrommet mellom døren og toppen av bil . Deretter lager du en stang ut av antennen på din bil eller en rettet trådhenger. I gapet du opprettet med kilen, sett inn stangen og før spissen mot låsknappen inne i døren.

Anbefalt: