Hvordan kommer luft inn i en motor?
Hvordan kommer luft inn i en motor?

Video: Hvordan kommer luft inn i en motor?

Video: Hvordan kommer luft inn i en motor?
Video: Ремонт поломоечных машин.Tennant T3. Замена и обслуживание турбины на поломоечной машине. 2024, Kan
Anonim

Ligger rett bak frontgitteret, luft inntakssystem trekker luft gjennom et langt plastrør som går inn i luft filterhuset, som skal blandes med bilens drivstoff. Først da vil luft sendes til inntaksmanifolden som leverer drivstoffet/ luft blanding til motor sylindere.

Følgelig, hvordan kommer luft inn i en bilmotor?

Mest intern forbrenning motorer løp på en firetaktsprosess og under det første slaget (kalt inntaksslaget) luft fra inntaksmanifolden suges inn i hver sylinder gjennom en ventil eller ventiler.

hva skjer hvis luftinntaksslangen ryker? En sprukket inntak manifold kan forsyne utilstrekkelig luft eller overflødig luft til motoren som resulterer i en svikt i å oppnå det perfekte luft - drivstoffforhold. Dette får motoren til å nøle, gå i stå eller ha en grov tomgang.

Hvordan øker jeg luftstrømmen i motoren i denne forbindelse?

Hvis du øke mengden luft som strømmer inn en motor , du kan øke effekt ved å legge til ekstra drivstoff. Å legge til drivstoff er enkelt, men øke luftstrømmen inn en motor er vanskeligere. Det er her en forkjølelse luft inntakssystem kommer inn i spille.

Hva er bruken av luftinntak i bil?

Funksjonen til luftinntak systemet er å tillate luft å nå din bil motor. Oksygen i luft er en av de nødvendige ingrediensene for forbrenningsprosessen i motoren. En god luftinntak systemet gir ren og kontinuerlig luftstrøm inn i motoren, og oppnår derved mer kraft og bedre kjørelengde for din bil.

Anbefalt: