Må jordledning være bar?
Må jordledning være bar?

Video: Må jordledning være bar?

Video: Må jordledning være bar?
Video: why do we need ground wires? Why do we use green ground screws? Be a Pro. Learn from the Pros. 2024, Kan
Anonim

Jordledninger er bra naken fordi de (eller i det minste burde være) allerede er jordet. Alt det andre ledninger måtte dekkes med isolasjonsmateriale for å forhindre at de kortsluttes bakke og avbryter signalet ditt.

Dessuten, må jordledning være i kanal?

EN jordingskabel er ikke nødvendig når solid metallisk elektrisk ledning blir brukt OG jordledninger er vedlagt med godkjent bakke skruer, klips eller foringer ved hver enhetsboks eller kabinett i begge ender der den elektriske enheten er installert på metallbanen ledning.

Spørsmålet er deretter om en eksponert jordledning er farlig? Utsatt Jording Ledninger Jording ledninger har ikke elektrisk strøm som går gjennom dem mesteparten av tiden, og har det vanligvis eksponerte ledninger og forbindelser. Jordingen ledninger er trygge å berøre med mindre det er en elektrisk overspenning som får elektrisitet til å strømme gjennom jordingen metalltråd.

Man kan også spørre, hvorfor er en jordledning ledig?

Naken kobber er den mest brukte kobbertypen metalltråd og blir ofte referert til med det generelle uttrykket jordingsledning .” Den har ikke noen form for beskyttende belegg, men mangelen på isolasjon tillater det naken kobber for å ha de beste ledende egenskapene.

Hva om du ikke jorder en ledning?

Kort oppsummert: Jordingskabel er hovedsakelig designet for livsbeskyttelse. Den er designet for å redde liv. Hvis ditt elektriske apparat har jordingskabel det er fordi det i det minste er en fjern mulighet for du få elektrisk støt hvis det elektriske apparatet svikter. Ingeniører vil ikke legge til det jordingskabel med mindre det er nødvendig.

Anbefalt: