Innholdsfortegnelse:

Må en jordledning være kobber?
Må en jordledning være kobber?

Video: Må en jordledning være kobber?

Video: Må en jordledning være kobber?
Video: Hammers af kobber og messing. 2024, Kan
Anonim

Naken kobber er den mest brukte typen kobbertråd og blir ofte referert til med det generelle uttrykket jordingsledning .” Den gjør ikke ha noen form for beskyttende belegg, men mangelen på isolasjon tillater bar kobber til ha de beste ledende egenskapene. Som en base, metalltråd inneholdt i handlinger som a bakke.

Spørsmålet er også om en ledning kan brukes som en jordledning?

type - ja, men det er best å bruke en oksygenfri flerstreng metalltråd det er ment å være brukt i billyd for å holde interferens ute og korrosjon nede. også, det er mye lettere å håndtere siden det er mye mer fleksibelt enn solid metalltråd.

Vet også, er kobbertråden jordledningen? De kobbertråd kalles jordingskabel fordi den er koblet til jord enten direkte eller gjennom en annen jordet dirigent.

På samme måte kan man spørre seg, må en jordledning være bar?

Jordledninger er bra naken fordi de (eller i det minste burde være) allerede er jordet. Alt det andre ledninger måtte dekkes med isolasjonsmateriale for å forhindre at de kortsluttes bakke og avbryter signalet ditt.

Hva skal jeg gjøre hvis det ikke er noen jordledning?

Hvis boksen ikke er jordet, har du to valg:

  1. Kjør en bakke til boksen. Dette vil bety å kjøre en ny ledning tilbake til panelet (kan være bart kobber, men hvis du gjør arbeidet kan det være bedre bare å kjøre en ny ledning - 14/3 ville være det beste), noe som kan bety å åpne gips.
  2. Koble viften uten jord.

Anbefalt: