Hvordan vet jeg om dekkene mine er vinter eller hele sesongen?
Hvordan vet jeg om dekkene mine er vinter eller hele sesongen?

Video: Hvordan vet jeg om dekkene mine er vinter eller hele sesongen?

Video: Hvordan vet jeg om dekkene mine er vinter eller hele sesongen?
Video: ВОТ ЭТО ОТКРЫЛИ СЕЗОН! КОП 2022! КОП ПО ВОЙНЕ! WW2 METAL DETECTING 2024, April
Anonim

EN: Dekk med de tre-toppet fjell og snøfnugg symbol på de gir sidevegg de beste trekkraft i vinter forhold. De består av en gummiblanding at holder seg myk i kalde temperaturer. De har også en aggressiv slitebanedesign for ekstra trekkraft snø og is.

Når det gjelder dette, hvordan vet jeg om jeg har helårsdekk?

Du ser kanskje alle - sesongdekk med " M +S "merket på sideveggen. Dette står for" gjørme og snø "og betyr at dekk har fungert godt i snø og gjørme. Det betyr ikke dekk har samme trekkraft i kulde eller på is som en skikkelig vinter dekk.

Man kan også spørre, hvordan vet jeg om jeg har vinterdekk? Hvis et dekk er et vinter dekk så vil det være merket med et symbol på sideveggen til et snøfnugg eller fjelltopp dekket inn snø.

Når det gjelder dette, hvordan kan du se forskjellen mellom vinterdekk og helårsdekk?

Hoved forskjell på vinterdekk og alle - sesongdekk er ikke noe du kan se. Gummiblandingen er den klart største faktoren i level av vinter trekkraft du får fra en gitt dekk . Den nest viktigste forskjell på vinterdekk og alle - sesongdekk er designet støpt på slitebanen.

Hvordan kan du se forskjellen mellom sommer- og helårsdekk?

Den primære forskjell på sommer og alle - sesongdekk er deres mønsterdybder. Alle - sesongdekk ha dypere slitebaner enn sommerdekk . Disse dekk ha lengre slitebanelevetid enn sommerdekk også, men vil ikke være like lydhør i høyhastighets situasjoner.

Anbefalt: