Innholdsfortegnelse:

Hva er tenningsballastmotstand?
Hva er tenningsballastmotstand?

Video: Hva er tenningsballastmotstand?

Video: Hva er tenningsballastmotstand?
Video: How the Ballast Resistor Works 2024, Kan
Anonim

De ballastmotstand tillater tenning systemet skal fungere med lavere spenning til motoren starter. De ballastmotstand fungerer deretter for å regulere spenningen som går til tenning systemet for å unngå ytterligere slitasje på systemet.

Også å vite er, trenger jeg en ballastmotstand?

Og mens tenningsspiral -livet kan bli kompromittert uten motstand , den ekstra sekundære spenningen (ved tennpluggen) økes, noe som generelt forbedrer effekten. Så krever søknaden din en ballastmotstand ? Ganske enkelt, hvis distributøren din har bryterpoeng, er svaret ja; hvis ikke, er svaret nei.

Ved siden av ovennevnte, hvordan kobler du en tenning med en ballastmotstand? Koble en metalltråd fra den positive spolen til den ene siden av ballastmotstand . Koble 12 volt til den andre terminalen på motstand . 3. Installer høyspentspolen metalltråd.

På samme måte spør folk, hva er symptomene på en dårlig ballastmotstand?

Symptomer på en dårlig eller sviktende ballastmotstand

  • Kjøretøyet starter og dør umiddelbart. De mest åpenbare symptomene er at bilen starter, men dør umiddelbart med en gang du slipper nøkkelen.
  • Starter ikke i det hele tatt. Hvis ballastmotstanden ikke fungerer som den skal, starter ikke kjøretøyet.
  • Ikke hopp motstanden.
  • La bilen være.

Kan jeg omgå ballastmotstand?

En rask og enkel måte å diagnostisere ballastmotstand fiasko er å bypass den ved å kjøre en midlertidig startkabel fra batteriet til spolen. Hvis den starter og fortsatt kjører, har du funnet problemet. Tenningspunktene er ikke designet for å ta full batterispenning lenge.

Anbefalt: