Innholdsfortegnelse:

Hva gjør båndene i en automatgir?
Hva gjør båndene i en automatgir?

Video: Hva gjør båndene i en automatgir?

Video: Hva gjør båndene i en automatgir?
Video: Hva gjør en ridelærer? 2024, Kan
Anonim

Automatiske girkasser

Fôret absorberer overføring væske for å hjelpe til med varmeavledning. Som bånd strammer rundt trommelen, presses væsken ut i spor skåret inn i bandets flate. De bånd får trommelen til å stoppe og holder den der. Trommene er laget av mykt eller hardt metall.

Folk spør også, hva er funksjonen til båndene i en automatgir?

Band er fleksible metallringer som er friksjonsmateriale som omgir og brukes til å stoppe roterende clutchtrommer. Den ene enden av bånd er festet til overføring etui, mens den andre er i inngrep med et hydraulisk stempel i en servo. Servoen inneholder en fjær for å koble ut bånd når hydraulikktrykket fjernes.

Ved siden av ovenfor, hva gjør en vakuummodulator i en automatgir? De overføringsvakuummodulator ventil bestemmer hvor mye belastning det er på motoren slik at overføring kan skifte riktig. Den har en vakuum linje som kobles til inntaket og måler mengden av vakuum i motoren.

Også å vite er, hva gjør en servo i en automatgir?

Den strammer for å koble til girene, og løsner for å løsne dem. Denne typen overføring bruker også a servo stempel for å aktivere og deaktivere båndene. De overføring er koblet til hjulene via en utgående aksel, som griper inn i akslene på en rekke måter, avhengig av bilens design.

Hvordan fungerer en automatgir?

An automatisk overføring har vanligvis mer enn ett planetgirsett. De arbeid sammen for å lage flere girforhold. Fordi tannhjulene er i konstant mesh i et planetgirsystem, gjøres girskift uten å koble inn eller ut gear, som deg gjøre på en manual overføring.

Anbefalt: