Hva gjør båndene i en overføring?
Hva gjør båndene i en overføring?

Video: Hva gjør båndene i en overføring?

Video: Hva gjør båndene i en overføring?
Video: Trekk penger 8888 tall på døren og dette skjer 2024, Kan
Anonim

Closing The Gap

Som de fleste fysiske bevegelser i en automat overføring , bånd påføres av hydraulisk trykk. Ventiler i overføring styrer tidspunktet for væsketrykket på et stempel eller servo. Når bånd er påført, skyver servoen endegapet på bånd stengt, eller nesten det.

Så, hva er funksjonen til båndene i en automatgir?

Band er fleksible metallringer som er friksjonsmateriale som omgir og brukes til å stoppe roterende clutchtrommer. Den ene enden av bånd er festet til overføring etui, mens den andre er i inngrep med et hydraulisk stempel i en servo. Servoen inneholder en fjær for å koble ut bånd når hydraulikktrykket fjernes.

For det andre, hva skjer når et overføringsbånd brytes? Overføringsbånd kan bli slitt og gått i stykker , som kan forårsake overføring sklir samt motorproblemer og utslitte gir. Band er det som kobler girene i automaten overføring sammen. For å fikse dette problemet må du erstatte eller justere den defekte bånd.

På denne måten, hvor mye koster det å bytte overføringsbånd?

Gjennomsnittlig kostnad av gjenoppbygging, reparasjon og Erstatte : I følge Overføring Reparere Koste Guide lesere, den gjennomsnittlig kostnad av utskifting av girkasse varierer fra $ 1800 til $ 3400. En brukt/berging overføring varierer fra $ 800 til $ 1500, en ombygd overføring fra $ 1100 til $ 2800 og en omprodusert fra $ 1300 til $ 3400.

Hva gjør en Sprag i en girkasse?

EN sprag er en enveis mekanisk clutch som brukes i mange automatiske girkasser som en metode for å tillate overføring for å skifte gir jevnt under belastning.

Anbefalt: