Hvordan kobler du LED -lys?
Hvordan kobler du LED -lys?

Video: Hvordan kobler du LED -lys?

Video: Hvordan kobler du LED -lys?
Video: How to Connect LED Lights | No Equipment Needed | No Soldering | Easiest Way! 2024, Kan
Anonim

I motsetning til Lysdioder det er kablet i serier, LED -er kablet i parallell bruk en metalltråd for å koble til alle de positive elektrodene til Lysdioder du bruker til det positive metalltråd av strømforsyningen og bruk en annen metalltråd for å koble alle de negative elektrodene til Lysdioder du bruker til det negative metalltråd av strømforsyningen.

Her, trenger LED-lys spesielle ledninger?

Ja og nei. Først, ikke alle Lysdioder er dimbare. Noen av våre industrielle og kommersielle LED inventar (høye bukter, flom, område belysning , ettermontering) arbeider med et 0-10V dimmesystem. 0-10V dimming krever spesielle ledninger og a spesiell type dimmer.

bør lysdioder kobles i serie eller parallelt? Kort oppsummert, ledninger i serie deler den totale strømforsyningen mellom Lysdioder . Kabling dem inn parallell betyr at hver LED vil motta den totale spenningen som strømforsyningen sender ut.

Foruten ovenfor, hva er de 3 ledningene på LED-lys?

Vanligvis en hvit og en svart metalltråd vil bli gitt. Den hvite vil normalt være bakken (-) og den svarte vil være den positive (+). LED lys med 3 ledninger vil være en multifunksjon lys . De kan (de fleste ganger) brukes i den konfigurasjonen som er riktig for din applikasjon.

Hvilken ledning bruker du til LED -lys?

For ensfargede strimler trenger du bare 2 dirigent wire, og for RGB -strips trenger du 4 dirigent metalltråd. Vi anbefaler å bruke strandet kobbertråd 10-22 måler . Du sa at lysene er dimbare.

Anbefalt: