Hva er en VQ -bil?
Hva er en VQ -bil?

Video: Hva er en VQ -bil?

Video: Hva er en VQ -bil?
Video: Выбрать ТВ ДИСПЛЕЙ: IPS vs TN vs VA. В ЧЕМ РАЗНИЦА? 2024, Kan
Anonim

De VQ er en V6 stempelmotor produsert av Nissan med slagvolum som varierer fra 2,0 L til 4,0 L. Det er en aluminiumsblokk DOHC 4-ventil (per sylinder) design med aluminiumshoder. Den er utstyrt med Nissans EGI/ECCS sekvensielle flerpunkts drivstoffinnsprøytningssystem (MPFI). De VQ serien erstattet VG-serien med motorer.

Rett og slett, hva står VQ for i biler?

VQ -DE. Veldig rask - dedikert ingeniør.

For det andre, hvor er motoren i VQ -serien produsert? 3,5L VQ35HR og 2,5L VQ25HR motorer vil bli bygget på Nissans Iwaki-fabrikk i Fukushima Prefecture og vil bli utstyrt i den helt nye Skyline som slippes til høsten i Japan, samt USA hvor modellen selges som Infiniti G35.

Vet du også, er VQ en god motor?

Registrert. VQ har blitt vurdert som den mest pålitelige v6 i 6 år på rad noe sånt. Det er kjempebra motor & Nissan har gjort en flott jobb som gjør den allsidig.

Hva er en vq35-motor?

Nissan VQ35DE er en 3,5 l (3, 498 cc, 213,45 cu.in.) naturlig aspirert V6 60 ° 4-takts bensin motor fra Nissan VQ-familien. De motor er produsert på Nissans Iwaki Plant (Fukushima Prefecture, Japan) og Decherd Powertrain Plant (Tennessee, USA).

Anbefalt: