Hva er troppøvelse?
Hva er troppøvelse?

Video: Hva er troppøvelse?

Video: Hva er troppøvelse?
Video: TMG training day! - how to train efficient a lot of troops - Rise of Kingdoms 2024, Kan
Anonim

Kampøvelse . Et infanteri kampøvelse beskriver hvordan tropper og tropper bruker ild og manøvrering i vanlige situasjoner. De krever at ledere tar beslutninger raskt og gir korte muntlige ordrer raskt.

Her, hva er et pelotongrep?

De peloton angriper separat eller som en del av en større enhet. Planer, forberedelser og bevegelse til målet er oppnådd. De peloton er rettet til angrep fienden.

Man kan også spørre, hva er Section battle drill? Seksjon kampøvelser er brød og smør for små enheters taktikker når du engasjerer fienden. Disse øvelser vil bli praktisert for å innpode en instinktiv reaksjon på plutselig fiendekontakt og påfølgende angrep til konsolidering.

Rett og slett, hva er de 8 kampøvelsene?

Det er åtte forskjellige kampøvelser : tropp angriper, reagerer på kontakt, bryter kontakt, reagerer på bakhold, banker ut bunkere, rydder et rom, rydder en grøft og bryter et gruvehinder.

Hva er de to typene patruljer?

TO TYPER PATROL Patruljer klassifiseres i henhold til arten av oppdraget som er tildelt. De to (2) typer er kamp og rekognosering. Kamp Patruljer - Vanligvis tildelt oppdrag for å delta i kamp.

Anbefalt: