Innholdsfortegnelse:

Hvor er ballastmotstanden plassert?
Hvor er ballastmotstanden plassert?

Video: Hvor er ballastmotstanden plassert?

Video: Hvor er ballastmotstanden plassert?
Video: How the Ballast Resistor Works 2024, Kan
Anonim

Merk: Ballastmotstander er vanligvis plassert boltet til brannmuren hvis din distributør og/eller spole er på baksiden av motoren. Hvis din distributør er plassert nær forsiden eller siden av motoren når det gjelder en inline-4-sylinder, så er den sannsynligvis like ved tenningsspolen eller fordeleren.

Følgelig, hvordan vet du om en ballastmotstand er dårlig?

Symptomer på en dårlig eller sviktende ballastmotstand

  1. Kjøretøyet starter og dør umiddelbart. De mest åpenbare symptomene er at bilen starter, men dør umiddelbart med en gang du slipper nøkkelen.
  2. Starter ikke i det hele tatt. Hvis ballastmotstanden ikke fungerer som den skal, starter ikke kjøretøyet.
  3. Ikke hopp motstanden.
  4. La bilen være.

Videre, hvordan fungerer en ballastmotstand? De motstand sitter innenfor tenningskretsens ledninger. De ballastmotstand holder motoren i gang ved å forhindre at motoren får full strømstyrke fra tenningen når den er startet. For å få bilen i gang sender starteren en høyere strømstyrke til tennpluggene når du vrir nøkkelen i tenningen.

Tilsvarende trenger spolen min en ballastmotstand?

Og under tenning Spole livet kan bli kompromittert uten en motstand , de ekstra sekundær spenning (kl de tennplugg) økes, noe som generelt forbedrer kraften. Så gjør din søknad krever en ballastmotstand ? Ganske enkelt, hvis din distributør har bryterpoeng de svaret er ja; Hvis ikke, de svaret er nei.

Hvordan kobler du en ballastmotstand?

Koble en metalltråd fra den positive spolen til den ene siden av ballastmotstand . Koble 12 volt til den andre terminalen på motstand . 3. Installer høyspentspolen metalltråd.

Anbefalt: