Innholdsfortegnelse:

Hvordan vet du om du har bøyde ventiler?
Hvordan vet du om du har bøyde ventiler?

Video: Hvordan vet du om du har bøyde ventiler?

Video: Hvordan vet du om du har bøyde ventiler?
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, Kan
Anonim

Din motoren skal sveive hvis din distributøren har slange, du vil bare ikke få en gnist. hvis du har bøyde ventiler , din motor vil start men det vil inaktiv virkelig dårlig, ikke glatt. Og symptom vil også miste strøm.

På samme måte spørs det hva som skjer når ventiler bøyes?

Når en motor er for turtall, vil ventiler kan "strekke seg" og komme i kontakt med stemplene. Under omdreininger kan det hende at motoren ikke opprettholder riktig timing og tillater det ventiler å kontakte toppen av stemplene og forårsake alvorlig stempelskade og bøyde ventiler.

Vet også hva som forårsaker en bøyd inntaksventil? Bøyde ventiler Den vanligste feilen i ventiler er bøyning eller bryte som følge av kontakt med stemplene ventiler kontakt med toppen av et stempel skyldes feil motor synkronisering forårsaket ved brudd på registerkjede/reim og feil montering av nye belter og kjeder.

Med tanke på dette, hvordan vet jeg om jeg har dårlige ventiler?

Dårlige ventiltetninger Symptomer

  1. Kald motor. Et av de mest merkbare tegnene på slitte eller revnede ventilstammetetninger vil være like etter en kald motorstart.
  2. Tomgang og Stopp og kjør.
  3. Bremsing uten gass.
  4. Oljeforbruk.
  5. Overdreven røyk.

Bøyes ventiler når registerreim går i stykker?

Hvis registerreim snaps, de støter på hverandre og forårsaker bøyde ventiler (mest vanlig), skade på sylinderhode eller kamaksel, og muligens skade på stempel og sylindervegg. belte på en interferensmotor, er et slikt tilfelle usannsynlig.

Anbefalt: