Går Schrader -ventiler dårlig?
Går Schrader -ventiler dårlig?

Video: Går Schrader -ventiler dårlig?

Video: Går Schrader -ventiler dårlig?
Video: Монстр дробилка измельчает весь лом и отходы для переработки. Мощный измельчитель машин. 2024, Kan
Anonim

Når det er sagt, schrader ventiler går dårlig . Du erstatter dem akkurat som de på et dekk, selv om de kommer i forskjellige størrelser og konfigurasjoner for høysideporter, R-134 vs R-12, etc.

Med tanke på dette, hvordan fikser du en Schrader -ventil?

Forsøke fastsette en lekkasje Schrader ventil , tøm dekket, skru av ventil kropp med nøkkel ventil hette eller ventil verktøyet, og undersøk setet eller gummitetningsringen for kutt eller hakk, støv, lo eller fibre som forhindrer ventil fra å stenge helt.

På samme måte, hvorfor lekker ventilstammen min? Hvis ventilspindel er lekker , du kan enkelt fikse det selv med en ventilspindel verktøy. Du trenger bare a ventil kjerneverktøy og en pakke med nytt ventil kjerner (begge rimelige). Og sist, bruk alltid a ventilspindel lokk for å holde ut smuss! Smuss rundt kjernen er sannsynligvis det som forårsaket at problemet begynte med.

Hvor mye koster det å bytte ut en ventilstamme om dette?

Som tidligere beskrevet kan disse lekkasjene kreve en helt ny ventilspindel som krever å fjerne dekket fra hjulet, en jobb som best overlates til fagfolk med riktig utstyr og koste i området $ 20 til $ 35 i de fleste tilfeller.

Kan du bytte ut en Schrader-ventil?

Det er imidlertid to scenarier som kan kreve en ventilbytte : Slangeløse: Presta ventiler for slangeløse dekk forsegles med en riflet mutter som fikser ventil til felgen. Hvis det seglet noen gang mislykkes og du mister luft, du kan bare erstatte de ventil.

Anbefalt: