Hva er forsikringsoverskudd?
Hva er forsikringsoverskudd?

Video: Hva er forsikringsoverskudd?

Video: Hva er forsikringsoverskudd?
Video: Hva er videomarkedsføring 2024, Kan
Anonim

Hva er bil forsikringsoverskudd ? Bilen forsikringsoverskudd er beløpet du må betale når du fremsetter et krav på forsikringen din. Med andre ord, det er beløpet du godtar å bidra til kostnaden for et krav, med forsikringsselskapet som dekker det gjenværende beløpet.

Dessuten, hva er overflødig på en forsikring?

An overskudd er det avtalte beløpet du vil betale for et krav på en reise forsikring og kan omtales som en "egenandel". Først når overskudd har avgjort reisen din forsikring leverandøren betaler deretter de resterende utgiftene opp til grensen på dekke.

Får jeg i tillegg min egenandel tilbake? Når du betaler overskudd for en bil ulykke som ikke er din feil, må du kanskje kreve dette tilbake fra forsikring selskapet til sjåføren som forårsaket ulykken når kravet er oppgjort, dersom du ikke har advokatutgifter dekning for å betale dette for deg.

Rett og slett, hvorfor betaler vi for mye på forsikring?

Velge en høyere frivillig overskudd kan bidra til å redusere kostnadene for din forsikring premier fordi forsikringsselskapet ikke trenger det betale ut så mye i tilfelle et krav. Totalen overskudd du er pålagt å betale bestemmes av omstendighetene i kravet ditt og av forsikringsselskapet ditt.

Hva er et overskudd?

An overskudd er et bidrag du må betale for et krav du gjør på bilforsikringen din. Et forsikringsselskap kan ha mange typer selvrisiko som kan gjelde i forskjellige situasjoner eller gjelde samtidig. I hovedsak når din overskudd økes, sparer det forsikringsselskapene fra å måtte betale ut mange småskader.

Anbefalt: