Innholdsfortegnelse:

Hvordan fjerner du en ødelagt bolt med lett ut?
Hvordan fjerner du en ødelagt bolt med lett ut?

Video: Hvordan fjerner du en ødelagt bolt med lett ut?

Video: Hvordan fjerner du en ødelagt bolt med lett ut?
Video: Экстрактор болтов, выкручивание сломанных болтов 2024, Kan
Anonim

Ta tak i ekstraktor bit godt med et T-håndtak eller låsetang. Plasser ekstraktor bit i styrehullet i den skadede skru . Trykk på en med en hammer ekstraktor godt inn i pilothullet. Påfør trykk nedover på ekstraktor mens du vrir den mot klokken til ta bort den skadede skru.

Så, hvordan bruker du et kran- og dysesett for å fjerne en ødelagt bolt?

Hvordan bruke en trykk og dør for å fjerne en ødelagt bolt

  1. Finn ut størrelsen på skruen eller bolten.
  2. Bor ut skruen.
  3. Bli kvitt skruen ved å bruke verktøyet.
  4. Rengjør skruen med skruer.
  5. Plasser riktig bolt eller skruestørrelse.
  6. Stram skruen til presisjon.

Videre, hvordan får du en ødelagt bolt ut igjen? Ta godt tak i ekstraktoren med et T-håndtak eller låsetang. Plasser avtrekksbiten i styrehullet i den ødelagte skruen. Trykk en ekstraktor godt inn i pilothullet med en hammer. Trykk nedover på avtrekkeren mens du dreier den mot klokken til ta bort den ødelagte skruen.

Ved siden av ovennevnte, hvordan fjerner du en ødelagt tennplugg uten lett ut?

Til ta bort de støpsel , flytt stemplet til Bottom Dead Center, og sørg for at motoren er kald, selv om du må vente på nedkjøling. Bløtlegg deretter ødelagt støpsel skall med en sjenerøs mengde penetrerende olje. Gi det noen minutter å jobbe, og trykk deretter på en passende størrelse lett ut godt inn i det tomme skallet (Figur 3).

Hvordan får du ut en ødelagt bolt?

Hvis du vil fjerne en ødelagt bolt uten sveising, midtstans de ødelagte bolt , bor deretter et pilothull inn i midten av det med et venstrehåndsbor. Sett deretter en ekstraksjonsbit i hullet du nettopp har boret, og roter den mot klokken til den strammes og skrur av bolt.

Anbefalt: