Hva er et smultringhjul?
Hva er et smultringhjul?

Video: Hva er et smultringhjul?

Video: Hva er et smultringhjul?
Video: Hva er et egenerklæringsskjema? | Krogsveen 2024, Kan
Anonim

Enkelte kjøretøy er utstyrt med et reservedekk med "begrenset bruk", også kjent som "plasssparende", smultring "eller" kompakt "reservehjul - i et forsøk på å redusere kostnadene, senke bilens vekt og/eller spare plass som vil være nødvendig for et reservehjul i full størrelse.

På samme måte spør folk, hva er et smultringdekk?

Når et av dekkene går ut, erstattes det med en smultringdekk (også kalt a reservehjul , selv om en reservehjul er vanligvis samme størrelse som en vanlig dekk ). De smultringdekk er ment å gi deg et transportmiddel slik at du kan komme til mekanikeren og få din dekk endret så snart som mulig.

Foruten ovenfor, hvor lenge kan du kjøre på et smultringdekk? En generell tommelfingerregel er å kjøre ikke mer enn 70 miles og ikke raskere enn 50 miles i timen før du bytter ut din smultring med en ny dekk . Den største grunnen til å bruke disse plassbesparende i en kort periode er fordi de har lite eller ingen slitebane. Dette gjør reservedelen sårbar for veifarer og prosjektiler.

På samme måte spør folk, hva er forskjellen mellom en smultring og et reservehjul?

Det er en forskjell mellom disse to "back-up" dekk du kan bruke når du får en leilighet dekk . Reservedekk er i full størrelse dekk som har samme størrelse som din eksisterende dekk . De lar deg kjøre normalt uten merkbare endringer i håndtering eller ytelse. På den andre siden, smultringer er midlertidige reservehjul.

Hvor mye koster et smultringdekk?

Reservedekkprisene varierer mye avhengig av hvilken type reservedeler du kjøper, og starter ofte kl $100 og gå opp. En matchende reserve i full størrelse koster vanligvis mer enn det dobbelte av en kompakt midlertidig. Noen smultringdekk kan kjøpes online for så lite som $ 50, men er dyrere hos en dekkforhandler.

Anbefalt: