Hva er en overføringsspyling?
Hva er en overføringsspyling?

Video: Hva er en overføringsspyling?

Video: Hva er en overføringsspyling?
Video: Hva er en "topliner"? 2024, Kan
Anonim

EN overføringsspyling er en vedlikeholdsprosess hvor all oljen i en overføring fjernes, ny olje (og noen ganger rengjøringsløsninger) kjøres gjennom den ved hjelp av en spesiell maskin for å skyve ut skitt og slam, og deretter fylles den opp med ny olje.

Folk spør også, er overføringsspyling virkelig nødvendig?

Under normale kjøreforhold, a flush er ikke nødvendig på 46K miles. Butikkene tjener penger på spyler , derfor anbefaler de dem. Mest overføringer er gode for 100 000 miles før de krever vedlikehold. Vedlikehold diskuteres mellom a flush og flytende drener og fyll.

Hvor lang tid tar det også å skylle en girkasse? 3 til 4 timer

Med tanke på dette, vil en girkasse skylle skade bilen min?

Når det er sagt, hvis din kjøretøy har gått 100 000 miles eller mer, og du har aldri gjort en transmisjonsspyling , det er større sjanse for at en flush vilje forårsake overføring å mislykkes, og mekanikeren din kan gi råd mot det.

Hva er en overføringstjeneste?

EN overføringstjeneste er en del av ditt rutinemessige vedlikehold, akkurat som å bytte ut motoroljen. Disse partiklene tetter passasjer og kiler mellom bevegelige deler og forårsaker slitasje gjennom hele overføring . Ved å bytte væske elimineres disse partiklene og slitasjen de forårsaker.

Anbefalt: