Er overføringsspyling nødvendig?
Er overføringsspyling nødvendig?

Video: Er overføringsspyling nødvendig?

Video: Er overføringsspyling nødvendig?
Video: The Truth About Flushing... 2024, April
Anonim

Under normale kjøreforhold, a flush er ikke nødvendig på 46K miles. Butikkene tjener penger på spyler , derfor anbefaler de dem. De fleste transmisjoner er gode for 100 000 miles før de krever vedlikehold. Vedlikehold diskuteres mellom a flush og en væskedrenering og påfylling.

Også spurt, når bør du få en overføringsspyling?

Den generelle anbefalingen er å spyle ned din overføring annethvert år eller 30.000 mil. I de fleste tilfeller, får en overføringsspyling hver 30 000 miles, eller hvert annet år eller så er tilstrekkelig. Imidlertid kan det være tider når du trenge for å få en overføringsspyling før, i rekkefølge til bidra til å beskytte bilens overføring.

Videre, hvor mye koster en overføringsspyling? Gjennomsnittlig kostnad og faktorer Den typiske prisklassen for overføringsspyling er $125 til $250 – omtrent dobbelt så mye som et væskeskifte på grunn av den ekstra væsken som kreves (12-22 liter i stedet for 5-7 liter) for å erstatte den gamle væsken fullstendig. Gjennomsnittet du kan forvente å betale er $150 for full service.

Er også overføringsspylingen dårlig?

Bare som en realitetssjekk: spyling de overføring væske vil ikke fikse eksisterende problemer med overføring . Hvis du merker symptomer som uberegnelig skiftende eller slipende lyder, vil din overføring kan allerede være skadet, og mens spyling væsken kan forsinke overføring fiasko, vil det ikke forhindre det.

Bør jeg bytte girolje hvis den aldri har blitt skiftet?

Hvis du har aldri endret de transmisjonsvæske i kjøretøyet ditt og har mer enn 100 000 miles på kilometertelleren, bør du endring det nå? Imidlertid fersk væske er ikke en kur for girglidning, grov giring eller andre mekaniske problemer, så ikke forvent en væskeskifte å være en magisk eliksir.

Anbefalt: