Hva gjør Johnny og ponniboy for å skjule seg?
Hva gjør Johnny og ponniboy for å skjule seg?

Video: Hva gjør Johnny og ponniboy for å skjule seg?

Video: Hva gjør Johnny og ponniboy for å skjule seg?
Video: Hva betyr egentlig samtykke? Hør Jonis Josef forklare 2024, Kan
Anonim

Til skjule seg de klippet og vasket håret. Ponyboy farget hans blonde. Johnny sier han ville farg også hans, men det var så mørkt at fargestoffet ikke ville ta . De prøvde å gjemme seg og endret seg så mye de kunne.

Deretter kan man også spørre seg hvorfor ponniboy har et problem med Johnnys plan om å forkle seg hva tar det fra ham hvorfor må de forkle seg?

s idé å skjule seg ? Johnnys forkledning idé fordi han gjør det ikke ønsker å klippe håret som han tok så lang tid å vokse og at det symboliserer at han er en smørefett.

I tillegg, hva gjorde ponyboy og Johnny for å fordrive tiden? I et forsøk på å blande seg i og skjule utseendet deres, Johnny kutt og blekemiddel Ponyboys hår; Ponyboy i sin tur kutt Johnny hår. Etter Dallys ordre blir de inne i kirken og sende de tid spille poker og lese høyt fra Borte med vinden.

I denne forbindelse, hva er ponniboyens problem med Johnnys forslag om at de skal forkle seg?

Johnny antyder det han og Ponyboy klippe og farge håret så de vil ikke bli gjenkjent av deres beskrivelser i avisen.

Hvorfor farget ponni håret, men ikke Johnny?

Han kjøper peroksid og forteller Ponyboy han må kutte håret og fargestoffet den er blond. Ponyboy har et stort problem med dette. Han forteller Johnny han vil ikke kutte hans hår fordi det tok lang tid for ham å dyrke den akkurat slik han ville ha den. Han er veldig stolt av hans lang hår og han vil ikke endre det på noen måte.

Anbefalt: