Må du betale for Reddit -appen?
Må du betale for Reddit -appen?

Video: Må du betale for Reddit -appen?

Video: Må du betale for Reddit -appen?
Video: My job is to observe the forest and something strange is happening here. 2024, Kan
Anonim

Reddit er gratis og åpent for alle å legge ut, dele, stemme og diskutere. Reddit er drevet av mennesker. Dine fellesskap stemmer opp og ned stemmer innlegg for å fremheve det mest interessante og relevante innholdet. Med Reddit sin offisielt app , du kan Følg med på de siste trendene på internett!

I denne forbindelse, er Reddit gratis å bli med?

Reddit medlemsregistrering er gratis , og det er nødvendig for å bruke nettstedets grunnleggende funksjoner. For et månedlig gebyr eller et årlig abonnement kan redditors oppgradere til Reddit Gull. Funksjoner av Reddit Gull inkluderer tilgang til grupper som bare er medlemmer og muligheten til å slå av sidefeltannonser.

Deretter er spørsmålet, hvordan blir jeg kvitt annonser på Reddit-appen? Brukere med Reddit gullboks deaktiver annonser ved å logge deg på skrivebordssiden og gå til preferansesiden. Under "gullalternativer" merker du av "skjul annonser ” og du skal ikke lenger se annonser stasjonær eller mobil apper.

Også å vite er, trenger du en konto for å bruke Reddit-appen?

Det er Internetts mest populære diskusjonsforum, men overraskende nok, Reddit gjorde det ikke har offisiell mobil apper sin egen inntil nylig. Det er helt gratis og har ingen in- app kjøp. Du ikke gjør det trenge en Reddit -konto å bruke de app.

Koster Reddit penger?

Reddit Gull er en medlemsplan som lar brukerne betale for premiumfunksjoner. Fra 1. oktober 2018 er det kostnader $ 3,99 i måneden eller $ 29,99 per år og er en form for nettstedsspesifikk valuta som kan være "begavet" til andre brukere.

Anbefalt: