Hvor mye skal du betale for dekk?
Hvor mye skal du betale for dekk?

Video: Hvor mye skal du betale for dekk?

Video: Hvor mye skal du betale for dekk?
Video: КЛИНЬЯ БОЛЬШЕ НЕ НУЖНЫ! Мало кто знает этот СЕКРЕТ МОЛОТКА! Такого еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

I følge CostHelper, en standard, hele sesongen dekk koster mellom $ 50 og $ 200 hver med en gjennomsnitt pris fra $ 80 til $ 150. Sjåfører kan gjøre det for en pickup eller SUV betale $ 50 til $ 350, med en gjennomsnittlig kostnad på rundt $ 100 til $ 250.

Deretter kan man også spørre seg, hvor mye bør jeg forvente å betale for 4 nye dekk?

Forvent å betale : Rundt $50 for et sett med fire dekk . Beskyttelsesplaner varierer både i pris og dekning.

Videre, hvor mye koster det å sette på dekk på Walmart? Til tross for den lave installasjonen avgift på Walmart - $ 12 pr dekk - pakken lander på tredjeplass. Avtalen er mindre sjenerøs enn den som tilbys av de to beste rivalene. Den inkluderer montering, ventilstammer og livstidsbalanse og rotasjon etter hver 7 500 miles, pluss et gjenopprettingsmoment etter de første 50 miles.

Er det på samme måte verdt det å kjøpe dyre dekk?

Det er ingen overraskelse at jo flere dyre dekk stopper generelt bedre når den er helt ny. I noen tilfeller er det imidlertid ikke så mye. Svaret er ikke bare at du burde kjøpe det meste dyrt dekk der ute. Faktisk peker dataene på noen gode tilbud som kan kjøpes billig dekk.

Hva er den beste måneden for å kjøpe dekk?

Hvis du vil oppnå de beste tilbudene, kjøp dekkene dine i månedene av april eller oktober . Hvorfor? Selv om dekksalget skjer tilfeldig hele året, kan du være sikker på at de kommer til salgs i april når været blir varmt og forbrukerne begynner å tenke på ferier og bilturer.

Anbefalt: