Innholdsfortegnelse:

Hvor er reservepæren i en Maglite?
Hvor er reservepæren i en Maglite?

Video: Hvor er reservepæren i en Maglite?

Video: Hvor er reservepæren i en Maglite?
Video: MAG-Lite, фонарь-выключатель 2024, Kan
Anonim

Mange av dere vet kanskje ikke at a reservepære kan holdes under rumpehetten under fjæren. Noen Mini Mags kommer med en ekstra pære i en liten skumbeskytter, hvis din ikke gjør det, plasser en der. Fjern hetten på den lille enden der batteriene er satt inn, vri fjæren for å fjerne den, og behold a reserve der.

Videre, hvilken type pære bruker en Maglite?

Opprinnelig brukte Maglite -lommelykter krypton eller xenon glødepærer.

I tillegg har Maglite livstidsgaranti? De Maglite Lommelykter begrenset Livstidsgaranti Hver Maglite Lommelyktene er garantert å være fri for defekter i materiale og utførelse i hele eierens levetid. Maglite Lommelykter vil reparere eller erstatte med en ny vare (etter eget valg) Maglite Lommelykter produkt som er defekt.

Kan en Maglite derfor konverteres til LED?

Alt du trenger er en liten oppgradering, og du kan slå den gamle, kjedelige, glødende Maglite inn i en super lys LED kraftstasjon! Du kan nå få opptil 1 000 lumen med noen av våre Maglite oppgraderinger. Disse TerraLUX- og NiteIze-oppgraderingene vil sette et nytt liv på den gamle Maglite.

Hvordan fikser du en Maglite?

Hvordan fikse en Maglite

  1. Kontroller innvendig for fuktighet og sjekk O-ringen på endehetten for skader. Hvis det er fukt inni eller O-ringen er skadet, skift den ut.
  2. Sett inn de nye batteriene og sett på endelokket. Test lommelykten.
  3. Fjern linsedekselet og reflektorkjeglen.
  4. Sett sammen lommelykten og test den.

Anbefalt: