Hvor lang tid skal det ta å bygge om en motor?
Hvor lang tid skal det ta å bygge om en motor?

Video: Hvor lang tid skal det ta å bygge om en motor?

Video: Hvor lang tid skal det ta å bygge om en motor?
Video: Промывка моторного масла и почему не стоит беспокоиться 2024, April
Anonim

Forutsatt at du har delene for hånden (du kan trenge nye stempler og sylindere), er sannsynligvis maskinens "snu tid" for hodene den kontrollerende faktoren. Hvis dette ikke er en faktor, og du kan bruke deg selv, vil motor kunne vært gjenoppbygd om to uker hvis ingenting går galt.

På samme måte, hvor lang tid tar det å bygge om en motor selv?

Gjenoppbygging av en motor kan ta flere uker, muligens måneder, avhengig av nødvendige deler.

Videre, er det bedre å bygge om eller bytte motor? Fordelen med erstatte de motor med en ny eller ombygd motor er at bilen kan forventes å kjøre i mange år til. Erstatte de motor er nesten alltid rimeligere enn å kjøpe en ny bil. Fordeler og ulemper kommer med både nye og gjenoppbygd motorer.

Også å vite er, hvor mye koster det å bygge om en motor?

En typisk ombygging av motor er mellom $ 2, 500 og $ 4, 000 i deler og arbeidskraft kostnader . Denne typen motor reparasjon kan omfatte ganske enkelt å bytte ut lagre og tetninger, og åpenbart ta motor ut og installere den på nytt. Det kan være mye høyere også.

Er det vanskelig å bygge om en motor?

Ombygging av motorer er ikke HARD arbeid, det er fint arbeid med mye måling, maskinering, parring, matching og slikt. Spesielt verktøy er nødvendig for å rengjøre blokken og hodene, frese paringsflatene flate, bore sylindrene og linjen bore hovedlager og kamlagerfester.

Anbefalt: