Hvordan beregner du portforskyvning?
Hvordan beregner du portforskyvning?

Video: Hvordan beregner du portforskyvning?

Video: Hvordan beregner du portforskyvning?
Video: Hvordan foregår parterapi? Overvejer du et forløb hos en parterapeut? 2024, Kan
Anonim

Til fastslå det fortrengte volumet av havn , multipliserer vi ganske enkelt tverrsnittsarealet med den indre lengden på havn (som vi allerede har bestemt som 12”i dette eksemplet.) Displaced Volume = 9.61625 X 12 = 115.395 cu.in.

Her beregner du havneområdet?

De havneområdet er i kvadrattommer, noe som betyr at det tar høyde ganger bredde til regne ut Total område . EN havn 4 tommer høy og 4 tommer bred ville regne ut som 4 x 4= 16 in2. I eksempelboksen har vi en innvendig høyde på 14,5 tommer. Til regne ut spaltebredden, del 54,5 kvm.

På samme måte, hvordan stiller du inn en høyttalerboksport? Melodi en portet subwoofer eske til en bestemt frekvens med følgende ligning: Fb = ønsket tuning hyppigheten til kabinettet i Hertz. Lv = lengden på din havn i tommer. R = den indre radiusen på ventilasjonsrøret. Vb = det indre volumet av kabinettet ditt i kubikktommer.

Deretter kan man også spørre, hvordan beregner man subwooferens forskyvning?

Du vil vanligvis se forskyvning og volumtall som et antall kubikkfot. Hvis forskyvning spesifikasjonene for ubåten din er i kubikktommer, det er en enkel konvertering. Bare del antallet kubikkcentimeter med 1728.

Hva er en slisset port?

EN sporport vs sqaure havn er det samme, den eneste forskjellen er spor er kvadratisk (alle sider er like) vs spor rektangel (ulik) pluss at det ikke har noe å gjøre med om veggene i kabinettet brukes eller ikke.

Anbefalt: