Hva er en kompresjonsmutter og -hylse?
Hva er en kompresjonsmutter og -hylse?

Video: Hva er en kompresjonsmutter og -hylse?

Video: Hva er en kompresjonsmutter og -hylse?
Video: Nytt verksted! Hvordan sveise en enkel og solid arbeidsbenk? DIY arbeidsbenk! 2024, Kan
Anonim

EN kompresjonsbeslag består av a erme , a nøtt , og passende kroppen selv. De erme fungerer som seglet når nøtt komprimerer den inn i passende kropp.

I denne forbindelse, hvordan fungerer en kompresjonsbeslag i messing?

EN kompresjonsbeslag er en type kobling som brukes til å koble to rør eller et rør til en armatur eller ventil. Etter hvert som mutteren strammes, vil kompresjon ringen presses inn i setet, slik at den komprimeres mot røret og kompresjon mutter, som gir en vanntett tilkobling.

Vet også, bør jeg bruke teflontape på kompresjonsbeslag? Boltene må strammes jevnt. Gjengetetningsmidler som fugemasse (rørdop eller gjengetetning teip som for eksempel PTFE tape ) er unødvendig på kompresjonsbeslag tråder, da det ikke er tråden som tetter skjøten, men heller kompresjon av hylsen mellom mutteren og røret.

Folk spør også, er kompresjonsfittings pålitelige?

Selv om kompresjonsbeslag regnes generelt som mer pålitelig enn gjenget beslag , det er noen potensielle problemer. Generelt, kompresjonsbeslag er ikke like motstandsdyktig mot vibrasjoner som loddet eller sveiset beslag . Gjentatt bøyning kan føre til at hylsen mister grepet om røret.

Hvor tett skal en kompresjonsbeslag være?

Hold kompresjonsbeslag kroppen godt med et par grep og stram mutteren med en skiftenøkkel. Det sies ofte i handelen å ikke stramme for mye kompresjonsbeslag , etterlater deg mer tråd i tilfelle en lekkasje og ikke forvrenger oliven eller passende . Vanligvis trenger en mutter en hel omdreining etter håndstramming.

Anbefalt: