Innholdsfortegnelse:

Hva er delene av drivstoffsystemet?
Hva er delene av drivstoffsystemet?

Video: Hva er delene av drivstoffsystemet?

Video: Hva er delene av drivstoffsystemet?
Video: Micro jet-motor 2024, Kan
Anonim

Hovedkomponentene i drivstoffsystemet inkluderer drivstofftank, pumpe, filter og injektor/forgasser

  • Drivstofftank: Den virker som reservoaret til kjøretøyets drivstoff.
  • Brensel Pumpe: Det er primær funksjon er å tegne drivstoff fra brensel tank og pump den inn i forbrenningsmotoren.

Her, hva er komponentene i et drivstoffinnsprøytningssystem?

Abstract: Drivstoffinnsprøytningssystemet kan deles inn i sider med lavt trykk og høyt trykk. Lavtrykkskomponentene inkluderer drivstofftanken, drivstofftilførsel pumpe og drivstoffilter. Høytrykks sidekomponenter inkluderer et høyt trykk pumpe , akkumulator, drivstoffinjektor og drivstoffinjektordyse.

Videre, hva er drivstofftilførselssystem? Drivstofftilførselssystem er en egen system brukes til å levere diesel til riktig tid i riktig mengde, til en dieselmotor (eller CI-motor), for jevn og effektiv drift. Driften av en dieselmotor er forskjellig fra en bensin motor. Drivstoffforsyningssystem er matrøret til et kjøretøy.

Deretter kan man også spørre, hvordan fungerer drivstoffsystemet?

Bilens funksjon drivstoffsystem er å lagre og levere brensel til motoren. Motorinntaket system er der brensel blandes med luft, forstøves og fordampes. Deretter kan den komprimeres i motorsylinderen og tennes for å produsere energi eller kraft.

Hvor sitter drivstoffinjektoren?

Bensininnsprøytningsplassering Mest drivstoffinjektorer er på toppen av motoren, ved inntaksmanifolden nær inntaksventilen. Inntaksmanifolden er vanligvis i midten av bilen, nær dashbordet.

Anbefalt: