Fungerer Heet gassbehandling?
Fungerer Heet gassbehandling?

Video: Fungerer Heet gassbehandling?

Video: Fungerer Heet gassbehandling?
Video: 2002 Caravan after using dry gas...no start 2024, April
Anonim

HEET ® er en drivstofftilsetningsstoff som er laget for å fjerne vann fra gass tank. Men hvis det er mer vann i tanken enn det er gass , brensel tilsetningsstoffer vil ikke arbeid . Hvis du gjøre ikke har råd til å utføre denne prosedyren på egenhånd, det er vel verdt tiden å få en profesjonell mekaniker til å ta på seg jobb.

Her er det godt å putte Heet i bensintanken din?

Mange mekanikere anbefaler at du heller en flaske med Heet inn i drivstofftanken din hver gang du fyller opp i vintermånedene. Dette er beste øve når det er konsekvent under tjue grader. Men hvis temperaturene er nærmere tretti, trenger du kanskje bare å bruke den en gang hver annen eller tredje påfylling.

På samme måte er STP -gassbehandling bra for bilen din? STP gassbehandling forbedrer kvaliteten av gass ved å legge til kraftig rengjøring agenter for å bekjempe akkumulering av skadelig karbon, tannkjøtt og lakkavleiringer i de drivstoffsystem som kan redusere ytelsen. Også konstruert for å fjerne vann, noe som kan føre til at drivstoffledningen fryser. Dette produktet er trygt for alle bensinmotorer.”

På samme måte, hvordan fungerer Heet i bensintank?

Når HEET ® merke er lagt til bensintank , det synker til bunnen og blandes med vann. Siden begge HEET ® merke og vann er tyngre enn bensin, de går til bunnen av bensintank . HEET ® -merket absorberer vann og forhindrer at det fryser, og blokkerer bensinstrømmen gjennom gass linje og brensel pumpe.

Er Heet dårlig for bilen din?

Det er en advarsel du må være klar over – vanlig HEET ® i den gule flasken er kun for 4-takts bensinmotorer, det kan skade 2-takts- eller dieselmotorer. Bokstavelig talt så enkelt og helle det i bensintanken. Dette vil fjerne vann, holde din bil på veien.

Anbefalt: