Er ISO Heet dårlig for bilen din?
Er ISO Heet dårlig for bilen din?

Video: Er ISO Heet dårlig for bilen din?

Video: Er ISO Heet dårlig for bilen din?
Video: Camp Chat Q&A #2: Top of the Mountain - Oral Hygiene - Tile Floor - and more 2024, Kan
Anonim

Kunne HEET skade min kjøretøy ? Absolutt ikke, HEET kan brukes med alle typer bensin og er trygt for drivstoffinjektorer, katalysatorer, forgassere og oksygenfølere. I tillegg HEET hjelper med å holde din drivstoffsystemet rent og fritt for korrosjon.

Er Heet derfor dårlig for bilen din?

Det er en advarsel du må være klar over – vanlig HEET ® i den gule flasken er kun for 4-takts bensinmotorer, det kan skade 2-takts- eller dieselmotorer. Bokstavelig talt så enkelt og helle det i bensintanken. Dette vil fjerne vann, holde din bil på veien.

Spørsmålet er deretter hva Heet gjør for bilen din? HEET ® -merket absorberer vann og forhindrer at det fryser og blokkerer strømmen av bensin gjennom gassledningen og drivstoffpumpen. Når kjøretøy startes, forbrukes tilsetningsstoffene, metanol, vann og bensin under forbrenningen inne i motoren.

Spørsmålet er også, er ISO Heet bra for bilen din?

Nei. HEET ® merke og ISO - HEET ® -merket er helt trygt på katalysatorer og drivstoffinjektorer. ISO - HEET ® -merket vil også trygt rengjøre drivstoffinjektorene.

Hva er hovedingrediensen i Heet?

Uten kjemikalier som hydrogen og oksygen, for eksempel, ville det ikke vært mulig å lage vann , en viktig ingrediens i øl. En ting om hæl, det er 99% metanol, men det har et tilsetningsstoff som gir en fet rest ved fordampning.

Anbefalt: