Hvorfor kommer røyk fra eksosmanifolden min?
Hvorfor kommer røyk fra eksosmanifolden min?

Video: Hvorfor kommer røyk fra eksosmanifolden min?

Video: Hvorfor kommer røyk fra eksosmanifolden min?
Video: Bare Du Røyk 50 sekunder 2024, Kan
Anonim

Hvis ikke, kan du se noe olje renne ned fra ventildekselet rundt der mangfoldig bolter opp til hodet som brenner av. Eller kanskje du bare hadde litt kondens/fuktighet på motoren fra å ha den satt i den kalde garasjen, ute eller hvor du nå har den og det er ikke noe galt med det.

Med tanke på dette, vil en ny eksosmanifold ryke?

Noen deler som eksosmanifold kan være belagt med noe for å forhindre rust og forlenge holdbarheten. Det er nok noe sånt som å brenne av. Den kunne også være PB blaster. Bare hold øye med røyk og hvis lukten fortsetter etter et par dager, sjekk alt på nytt ny ledninger og sørg for at ingenting blir brent.

På samme måte, hvorfor røyker bilen min under panseret, men blir ikke overopphetet? Oljepåfyllingslokket Eldre motorer produserer flere hot spots, som gjør at bil røyker under panseret, men ikke overoppheting . Slitte stempelringer og tilstoppet PCV -rør eller ventil er synderne som forårsaker dette røyking utgave. Veivhusventilasjonen skal trekke i røyk tilbake i motoren for å brenne igjen.

Med tanke på dette, er det normalt at røyk kommer ut av oljelokket?

Når motoren går på driftstemperatur, og du fjerner oljelokk , det er felles for en liten mengde røyk kommer fra motoren. Imidlertid, hvis en stor mengde hvit røyk kommer fra peilepinnen og oljelokk , er det sannsynlig at du har intern skade på motoren; spesielt hvis motoren er vanskelig å starte.

Hvordan høres en eksosmanifoldlekkasje ut?

Et av de første symptomene på et problem med en eksosmanifold pakning er en for mye støyende motor. En feil eksosmanifold pakningen vil produsere en eksoslekkasje det vil høres ut som et hvesende eller tappende lyd kommer fra motoren. De lyd kan være spesielt uttalt under en kald start eller under akselerasjon.

Anbefalt: