Hva er forskjellen mellom mer- og paraplyforsikring?
Hva er forskjellen mellom mer- og paraplyforsikring?

Video: Hva er forskjellen mellom mer- og paraplyforsikring?

Video: Hva er forskjellen mellom mer- og paraplyforsikring?
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, Kan
Anonim

De forskjell mellom disse paraply og overdreven dekning former er at paraply kan brukes til å dekke noen tap som det ikke er noe for forsikring . De overskudd skjema dekker da kun tap som dekkes av den andre forsikringer som eksisterer som primær forsikring.

Med tanke på dette, er paraplyforsikring det samme som selvrisiko?

Overskytende forsikring påvirker ikke vilkårene i den underliggende Politikk , men gir i stedet ytterligere grenser. Paraplyforsikring er en bredere type overskytende forsikring som i tillegg kan dekke situasjoner utenfor omfanget av det underliggende Politikk.

For det andre, hva er en ekte paraplypolitikk? Som en generell regel, paraplypolitikk gi dekning som er bredere enn underliggende former. Noen ganger, en ekte ” paraply er angitt av egen forsikringsavtale. En annen enkel måte å finne ut om det er en paraply eller overflødig Politikk er å sammenligne ekskluderingene med det underliggende retningslinjer.

På samme måte kan man spørre seg, hva er en egenrisikoforsikring?

Overflødig Byrde forsikring er en type Politikk som gir grenser som overstiger det underliggende ansvaret Politikk . Men hvis kravet overskrider grensene for den primære Politikk , det er der Overflødig Byrde Politikk sparker inn og henter de resterende kostnadene som ikke ble dekket av primæren forsikring.

Når bør du kjøpe en paraplypolicy?

Siden hele poenget med paraply forsikring er til beskytte eiendelene dine mot et søksmål, det er bare fornuftig å kjøpe det hvis du ha eiendeler til beskytte. Farmers Insurance anbefaler kjøpe en paraply forsikring Politikk hvis nettoformuen din er minst $1 million – minimumsbeløpet som dekkes av de fleste paraplypolitikk.

Anbefalt: