Hva er en dimbar driver?
Hva er en dimbar driver?

Video: Hva er en dimbar driver?

Video: Hva er en dimbar driver?
Video: Hva gjør en ridelærer? 2024, September
Anonim

Dimbare sjåfører tilby overlegen dimming og kontroll til rimelig PWM dimmere som installeres på lavspennings (12V eller 24V DC) siden av kretsen. Løsningen er en strømforsyning designet for bruk med en mørkere bryter: a dimbar driver.

Bare så, hva er en dimmebar LED-driver?

Dimbare LED -drivere . I utgangspunktet a LED-driver er en strømforsyning som er spesielt designet for å brukes med LED belysning. Den spiller samme rolle som de eldre typetransformatorene du pleide å se på halogen downlights.

På samme måte, hva er tre typer dimmere? Typer dimmere:

  • Motstandsdimmere (forkant)
  • Gløde- og halogenpærer er de vanligste pærene der det brukes forkantdimmere. Lavspenningstransformatorer er også dimbare, i tillegg til LED -drivere.
  • Motstandsdimmere (bakkant)
  • Induktive dimmere.
  • dimming av fluorescerende beslag.
  • dimming av LED-lamper.

På denne måten, hva er forskjellen mellom dimbar og ikke dimbar LED?

Dempet lys betyr en reduksjon i energiforbruket, og det beste er at du kan bruke dimbar LED lamper i en ikke - dimbar krets. Det er verdt å merke seg at ikke - dimbar lamper er ikke laget for å fungere i en dimbar krets fordi både lampe og krets kan bli skadet.

Hva skjer hvis du bruker en ikke-dimbar LED med dimmer?

Hvis du installere a ikke - dimming LED pære i en krets med en dimming bryteren, vil den sannsynligvis fungere normalt hvis de mørkere er på 100% eller helt på. Dimming pæren, vil sannsynligvis forårsake uberegnelig oppførsel som flimring eller summende og kan til slutt forårsake skade til pæren.

Anbefalt: