Kan jeg bruke en dimbar LED -pære i en vanlig lampe?
Kan jeg bruke en dimbar LED -pære i en vanlig lampe?

Video: Kan jeg bruke en dimbar LED -pære i en vanlig lampe?

Video: Kan jeg bruke en dimbar LED -pære i en vanlig lampe?
Video: Jordbær fra frø 🔴 Såning af reparation af jordbær til frøplanter 🔴 Sorter af vilde jordbær Rügen 2024, Kan
Anonim

Noen glødelampe er dimbar , og kan være brukt i en hvilken som helst stikkontakt med riktig spenning. Kanskje du refererer til a dimbar LED-pære . Ja, det er trygt hvis det er riktig spenning. Men til og med a dimbar pære fungerer kanskje ikke riktig hvis du bruk det med feil type mørkere.

Deretter kan man også spørre, kan jeg bruke dimbare LED-pærer i en armatur som ikke kan dimmes?

Dimmende LED lamper kan spare energi og endre det visuelle utseendet og stemningen i rommet ditt. Du kan bruke en dimbar LED -lampe i en ikke - dimbar krets. Du bør ikke bruk en ikke - dimbar lampe i en dimbar krets, da det kan forårsake skade på lampe og eller krets.

Trenger også en spesiell bryter dimbare LED -lys? På grunn av deres kretsløp, Lysdioder er ikke alltid kompatible med tradisjonelle dimmebrytere . Hvis du vil ha din LED å være dimbar , du trenge til gjøre en av to ting: finne LED pærer kompatible med tradisjonelle dimmere, eller bytt ut din nåværende dimmebryter med en ledende ( LED -kompatibel) dimmer.

Hva skjer i denne forbindelse hvis du setter en ikke -dimbar LED -pære i en dimmer?

Hvis du installere a ikke - dimming LED -pære i en krets med en dimming bryteren, vil den sannsynligvis fungere normalt hvis de mørkere er på 100% eller helt på. Dimming de pære , vil sannsynligvis forårsake uberegnelig oppførsel som flimring eller summende og kan til slutt forårsake skade på pære.

Hvorfor kan noen lysdioder ikke dimmes?

Mest LED lyspærer på de markedet er faktisk dimbar . Hvis du bruker CFL/ LED dimmer . En 60W glødelampe kan bruke en mørkere med en belastningsgrense på 25W, men installere en LED lampe med en effekt på mindre enn 10W de to distinkte lamper inkompatible pga de forskjell i strømforbruk.

Anbefalt: