Kjører auto AC kompressor hele tiden?
Kjører auto AC kompressor hele tiden?

Video: Kjører auto AC kompressor hele tiden?

Video: Kjører auto AC kompressor hele tiden?
Video: Restoration of cold air conditioning |Restore and reuse air conditioner for old toyota camry 2.0 car 2024, Kan
Anonim

Hvis du har auto -klimakontroll på, den AC kompressor vil løpe kontinuerlig, sommer og vinter, hvis auto -klimakontroll er på alle andre innstillinger enn av.

Videre går bilens AC -kompressor hele tiden?

Den bruker full kapasitet når du blir varm bil og ønsker å kjøle den ned raskt. Så lenge fordamperen er kald, vil den fortsette å blåse kaldt inn i bil som kompressor sykluser av og på. Nå på en super varm dag kompressor kan løpe mesteparten av tid , det er OK, den har termostater for å kontrollere driftssyklusen.

For det andre, hvor lenge skal en AC-kompressor for bil stå på? Mange biler bruk A/C kompressor for funksjoner for oppvarming og ventilasjon i avrimingssyklusen også. Men hvis din bil ikke, du bør kjøre kompressor i minst 10 minutter hver måned, selv i vintermånedene.

Med tanke på dette, hvor ofte bør en automatisk AC -kompressor sykle?

I mildt vær, en riktig størrelse og fungerende AC vil løpe inn sykluser på omtrent femten minutter hver. Dette er omtrent to til tre ganger i timen. Hvis din klimaanlegg kjører mindre enn ti minutter om gangen i stedet, så er det sannsynligvis for stort-for stort for hjemmet ditt.

Hvorfor slås min klimaanleggskompressor på og av?

Kort sykling, når kompressoren slår hele tiden på og av , er en av de mest vanlig klimaanlegg problemer. Flere forhold forårsaker kort sykling, inkludert en defekt eller blokkert termostat, lekkende kjølemiddel, isete spoler eller en VVS system som er for stor for de bygning der den er installert.

Anbefalt: