Hva er gapet på en Champion tennplugg?
Hva er gapet på en Champion tennplugg?

Video: Hva er gapet på en Champion tennplugg?

Video: Hva er gapet på en Champion tennplugg?
Video: Не меняй свечи зажигания пока не посмотришь это видео 2024, April
Anonim

De mellomrom innstillingen er forskjellig for hvert kjøretøy, men de fleste er et sted mellom 0,028" og.060". Se brukerhåndboken eller Champion ® katalog for å finne den anbefalte innstillingen for kjøretøyet du jobber med.

Så, hvilket gap skal tennpluggene mine være?

Også, tennplugggap skal aldri overstige. 055 med mindre forhåndsinnstilt av produsenten. Tennpluggspalte er hvor tennplugg gnist utslipp er designet for å finne sted. På en konvensjonell tennplugg , det er området mellom senteret og jordelektroden.

I tillegg kommer Champion tennplugger pre gapped? Still inn om nødvendig mellomrom på det nye tennplugg før du installerer den. I dag, Champion tennplugger kommer pre gapet , eliminerer behovet for dette trinnet de fleste ganger.

Med tanke på dette, hva er gapet på en Champion tennplugg rj19lm?

Det er faktisk enkle fabrikken mellomrom er 0,029 " - 0,033", den angitte ideelle os 0,030 ". Det er bedre å gå med en veldig litt mindre enn ideell mellomrom (prøv for 0,029 "-0,030") enn med en litt større enn ideell mellomrom , fordi med tiden det mellomrom vil erodere åpne litt. Hvorfor har en Hemi 2 tennplugger ?

Hva passer en champion cj8 tennplugg?

Dette Champion liten motor tennplugg med en kobberkjernelektrode gir økt ledningsevne og varmekontroll for overlegen total slitasje. Den er kompatibel med personbiler, Powersports, plen og hage, snø og marine.

Anbefalt: