Innholdsfortegnelse:

Hva er en bakhjulssylinder?
Hva er en bakhjulssylinder?

Video: Hva er en bakhjulssylinder?

Video: Hva er en bakhjulssylinder?
Video: Hva er en spareavtale? 2024, Kan
Anonim

EN bakhjulsylinder er en svært viktig del av bilens brytesystem. Den har flere funksjoner. En linje fra mesteren sylinder til bakre sylinder fører brytevæske direkte til bak bremser. Ulike typer bremsesystemer bruker forskjellige størrelser bakhjulssylindre.

Dessuten, hvor mye koster en bakhjulssylinder?

Gjennomsnittlig kostnad for en bremsehjulsylinder erstatning er mellom $247 og $358. Arbeid kostnader er estimert mellom $161 og $205, mens deler er priset mellom $86 og $153. Estimat inkluderer ikke skatter og avgifter.

Foruten ovenfor, hvordan fungerer en bakre bremsesylinder? Når du trykker på brems pedal, den brems væske skyves gjennom linjene og inn i hjulet sylinder . Væsken skyver ut på de to stempelene, som skyves ut på den øvre halvdelen av brems sko. Skoene skyver ut på spinningen tromme å bremse bilen.

I denne forbindelse, hvordan vet jeg om bakhjulsylinderen min er dårlig?

Når bremsesylindrene blir dårlige, vil de vanligvis gi noen få symptomer som kan varsle føreren om at de må byttes ut:

  1. "Mushy" -følelse til bremsepedalen. Et av de første og mest tydelige symptomene på en dårlig hjulsylinder er en "grøtaktig" bremsepedal.
  2. Forsinket eller langsom bremserespons.
  3. Lekkende bremsevæske.

Hva får hjulsylindrene til å bli dårlige?

Noen få ting kan årsaken tetningene til å lekke. Med hjulsylindere , det som er en vanlig feil er når nye sko er installert på den gamle hjulsylindere . Dette skyver koppene tilbake til et område som ikke har vært reist på en stund. Den ru overflaten vil rive opp selene.

Anbefalt: