Hva er morel sopp verdt?
Hva er morel sopp verdt?

Video: Hva er morel sopp verdt?

Video: Hva er morel sopp verdt?
Video: СУПЕР БЕЛЫЕ БОРОВЫЕ ГРИБЫ. Мега сбор грибов. ЧУДО-ЛЕС С БОРОВИКАМИ! Белые грибы 2020. Грибы 2020. 2024, Kan
Anonim

Moreller er en vår sopp som vanligvis finnes mellom månedene mars og mai. På grunn av denne svært korte vekstperioden, kan de være ganske dyre når de er i sesong, og koster oppover $20 per pund.

Med tanke på dette, hvor mye kan du selge morelsopp for?

Det kan være at du i år bare ser tilbud mellom $6.50 og $ 8 per pund fersk morkelsopp. Hvis det er tilfelle, sier Obst, er det fortsatt gode penger å tjene på innhøstingen – men du må være forberedt på å jobbe lengre enn firetimersvaktene som tidligere ble brukt som eksempler.

På samme måte, hva er problemet med morellsopp? Sand, ler, godt drenert jord er den ideelle blandingen for morel vekst. Moreller vokser vanligvis på samme sted år etter år. Tanken på å jakte på denne gourmetdelikatessen om våren kan få munnen til å vanne i forventning. Moreller er verdsatt for sin delikate smak av kokker og gourmetkokker.

Med tanke på dette, hvorfor er morellsopp så dyrt?

Moreller – $254 per pund Den tørkede formen er mer dyrt per pund fordi sopp er lettere, og det tar mange flere å gjøre opp et pund. Den friske Moreller veier mer og kan variere i pris fra $ 30 til $ 90 per pund. Problemet med Moreller er at de dukker opp i sin egen sesong.

Hvor mange morellsopper skal til for å lage et pund?

Den tar 7 kilo av fersk morkler til gjøre 1 pund av tørket.

Anbefalt: