Hva er en flytende forsikring?
Hva er en flytende forsikring?

Video: Hva er en flytende forsikring?

Video: Hva er en flytende forsikring?
Video: Hvordan er det å være ny i HELP Forsikring? 2024, Kan
Anonim

flertall flytende politikk (også flytende) en type forsikring der verdien av varene er forsikret kan ikke beregnes nøyaktig, så betalingen for å forsikre dem kan endres etter en periode.

Tilsvarende, hva er flytende polise i sjøforsikring?

Flytende politikk : A. sjøforsikring der bare kravet er angitt og alle andre detaljer er utelatt til skipet legger ut på reisen, er kjent som en flytende politikk.

Tilsvarende, hva er flytende dekning i forsikring? Flyter forsikring er en type forsikring politikk det dekker eiendom som er lett flyttbar og gir tillegg dekning over det normale forsikring politikk ikke. Dette kan dekke alt fra smykker til dyrt stereoutstyr.

På samme måte spør folk, hva er meningen med flytende politikk?

flytende politikk . n. 1. (Forsikring) (i sjøforsikring) a Politikk dekker tap av eller skade på spesifiserte varer uavhengig av skipet de er sendt på. 2.

Hva er flytende polise i brannforsikring?

Ved tap betales bare det faste beløpet, uavhengig av det faktiske tapet. Flytende politikk er en Politikk som dekker tap med Brann forårsaket til eiendom som tilhører samme person, men som ligger på forskjellige steder under en enkelt sum og for én premie.

Anbefalt: