Hva er i en flytende skiftenøkkel?
Hva er i en flytende skiftenøkkel?

Video: Hva er i en flytende skiftenøkkel?

Video: Hva er i en flytende skiftenøkkel?
Video: Hva menes med flytende gulv? 2024, Kan
Anonim

Flytende skiftenøkkel Penetrating Oil with Cerflon er en hurtigvirkende, anti-seize formel som trenger inn i korrosjon, og løsner rustne bolter og ulike deler. Med sin balanse mellom høy smøreevne, høy solvens, lav viskositet og lav overflatespenning, kan dette produktet skjære gjennom selv den tøffeste rusten.

På samme måte kan du spørre, hva brukes Liquid Wrench til?

De to viktigste bruk for flytende skiftenøkkel er å løsne rustne muttere, bolter og skruer, og å smøre ting. Det bryter gjennom fett og skitt for å løse opp rust, slik at bolter lett kan løsnes. Flytende skiftenøkkel kommer i flere ulike former, og er spesiallaget for å håndtere flere ulike jobber.

Man kan også spørre, er Liquid Wrench giftig? Flytende skiftenøkkel og andre petroleumsbaserte produkter inneholder vanligvis benzen og andre farlige stoffer giftstoffer , øker risikoen for kreft og relaterte sykdommer. Akutt eksponering kan forårsake alvorlig skade på lungene og kroppen, selv om langvarig yrkeseksponering er mer sannsynlig å føre til de farligste helseutfallene.

Ved siden av dette er Liquid Wrench og wd40 det samme?

Samtidig som Flytende skiftenøkkel kan gjøre det navnet tilsier, WD-40 gjør det og så mye mer. WD-40 er et smøremiddel/beskyttelsesmiddel. Flytende skiftenøkkel er utelukkende en penetrerende olje, noe som betyr at den gradvis siver inn i de minste sprekker og åpninger, og hjelper til med å løsne sammen rustne deler.

Kan du bruke Liquid Wrench på våpen?

Flytende skiftenøkkel er produsert av Radiator Specialty Company, og ifølge deres hjemmeside anbefales det for bruk i rengjøring skytevåpen : "Også brukt til å rengjøre skrivemaskiner, våpen og sportsutstyr."

Anbefalt: