Innholdsfortegnelse:

Hvor ofte går AC -kompressorer dårlige?
Hvor ofte går AC -kompressorer dårlige?

Video: Hvor ofte går AC -kompressorer dårlige?

Video: Hvor ofte går AC -kompressorer dårlige?
Video: Узнав этот секрет денег, вы больше никогда не будете бедным и нищим. Думай и богатей 2024, Kan
Anonim

Det korte svaret er at din AC kompressor og kjølemiddel bør vare omtrent 12-15 år, omtrent det samme som ditt AC . Lære om disse to viktige komponentene, og hvordan du vedlikeholder dem, kan beholde din AC kjører effektivt i hele levetiden.

Bare så, hvor ofte blir bil AC kompressorer dårlige?

Deretter ender du opp med lite kald luft (eller til og med ingen kald luft) i kupeen din. Vanligvis kan du imidlertid forvente at du vil få 8-10 års bruk av din AC kompressor , og for mange sjåfører betyr det i hovedsak livet til bil.

På samme måte, hvorfor skulle en kompressor gå dårlig? Når det dannes støv, skitt og mineraler på kondensatorspolen, klimaanlegget kan ikke utstøter nok varme fra systemet, og det er tvunget til å kjøre hele tiden for å prøve å kjøle ned rommet ditt. Det økte trykket og temperaturen kan forårsake kompressor å overopphetes og mislykkes.

Tilsvarende, hva er symptomene på en dårlig AC -kompressor?

Symptomer på en dårlig eller sviktende AC -kompressor

  • Hyttetemperaturer høyere enn normalt. Et av de første tegnene på at en kompressor kan ha problemer er at AC ikke lenger blåser så kaldt som det en gang gjorde.
  • Høye lyder når kompressoren er i gang.
  • Kompressorkoblingen beveger seg ikke.

Vil en dårlig AC-kompressor påvirke motoren?

Uten AC på clutchen vil ikke engasjere seg og AC kompressor vil ikke snu en har derfor nei effekt på motoren . De kompressor fungerer, men den slår seg ikke av, og jeg har tilsatt riktig mengde r-134 kjølemiddel.

Anbefalt: