Hvor ofte bør du rengjøre masseluftstrømsensoren?
Hvor ofte bør du rengjøre masseluftstrømsensoren?

Video: Hvor ofte bør du rengjøre masseluftstrømsensoren?

Video: Hvor ofte bør du rengjøre masseluftstrømsensoren?
Video: ЭТОТ ХУТОР БЫЛ ОПОРНЫМ ПУНКТОМ В ВОЙНУ! КОП ПО ВОЙНЕ! WW2 METALDETECTING 2024, Kan
Anonim

Det anbefales at du vasker din masseluftstrømsensor etter hver sjette måned eller like etter at du har skiftet olje. Også, rengjøring det etter rengjøring eller endre din luft filter er en flott metode for å spare både penger og tid.

På denne måten, hvor ofte bør du rengjøre MAF -sensoren din?

Massen luftstrøm renere koster bare ca $ 7! Vi anbefaler det du rengjør MAF-sensoren hver gang du endring din luftfilter. Slik gjør du det: Før du går til de lagre, trekk av de luftkanal mellom de luftfilterboks og de gasspjeld for å se hvordan MAF-sensoren er forankret.

Hva kan jeg på samme måte bruke til å rengjøre MAF -sensoren? Spray 10-15 støt med CRC MAF Cleaner på alle deler av sensor . Spray alle sider av sensor og hus, inkludert kontaktene. Ikke glem å spraye terminalene. Installer på nytt sensor inn i bilen og la noen minutter fordampe for kjemikaliene før motoren startes.

På samme måte blir det spurt, hjelper rengjøring av MAF -sensor?

Du kan også merke en reduksjon i drivstoffeffektivitet. Rengjøring de MAF som en del av vanlig rutinemessig vedlikehold kan hjelp redusere og/eller forhindre disse problemene. Hvis MAF sensor er skyld, rengjøring det kan hjelp , og mange ganger, til og med løse problemet. Dette kan gjøres hjemme.

Kan du rengjøre en masseluftstrømsensor med alkohol?

Ren de MAF sensor For en rengjøring moderat oppbygging, fyll en plastpose med gni alkohol , sett sensor inne i posen, og rist den i to eller tre minutter. La sensor suge i alkohol i tjue minutter til ren alle delene grundig, legg det på et håndkle for å tørke i en time.

Anbefalt: