Hvordan demper du en lyspære?
Hvordan demper du en lyspære?

Video: Hvordan demper du en lyspære?

Video: Hvordan demper du en lyspære?
Video: Trying To Dim A Non-Dimmable Light Bulb 2024, April
Anonim

2 svar. Du kan dimme en lyspære to måter - reduser strømmen eller reduser driftssyklusen til kildebølgeformen. Hvis du setter en motstand (eller potensiometer) i serie med pære , vil strømmen reduseres tilsvarende. De pære filament vil ikke varme opp så mye, og vil dim.

Følgelig, kan du dimme alle lyspærer?

Ja. Vi starte med en av de eldste og de enkleste lys kilder til dim : glødepærer . Svaret er ja, alle glødelamper er dimbar . De har den største kontrollerbare dimming varierer fra 100% full lys , alle ned til 0%.

Ved siden av ovenfor, er dimmelys farlig? Gamle, ødelagte eller dårlig installerte ledninger er en vanlig årsak til dimming hus lys , og kan være en av flere farlig årsaker. Kontaktpunkter for husets ledninger og armaturet kan bli korrodert over tid, noe som fører til dårlig ledningsevne og intermitterende dimming.

Også for å vite, hva får en lyspære til å dimme?

Noen ganger lys flimre og dim på grunn av en løs pære eller en løs forbindelse i armaturet. Lys i et helt rom kan flimre for det samme Årsaken at de går dim . De er på samme krets som et stort apparat, og den ekstra kraften trekkes av apparatet når det slås på årsaker spenningssvingninger.

Hva skjer hvis du setter en ikke -dimbar LED -pære i en dimmer?

Hvis du installere a ikke - dimming LED -pære i en krets med en dimming bryteren, vil den sannsynligvis fungere normalt hvis de mørkere er på 100% eller helt på. Dimming de pære , vil sannsynligvis forårsake uberegnelig oppførsel som flimring eller summende og kan til slutt forårsake skade på pære.

Anbefalt: