Hva betyr ikke -planlagt personlig eiendom?
Hva betyr ikke -planlagt personlig eiendom?

Video: Hva betyr ikke -planlagt personlig eiendom?

Video: Hva betyr ikke -planlagt personlig eiendom?
Video: Осветление и окрашивание волос в Блонд Пошагово дома | Осветление корней волос в домашних условиях 2024, Kan
Anonim

Uplanlagt personlig eiendom inkluderer eiendeler som kan dekkes av din standard personlig eiendom dekning, men som ikke er spesifisert spesifikt i retningslinjene dine. Uplanlagt eiendom er underlagt standard dekningsgrenser (og delgrenser) angitt på huseiere, leietakere eller leilighetsforsikringer.

På samme måte kan man spørre seg, hva er ikke-planlagt gårdsløsøre?

Dekning F - Uplanlagt gårds personlige eiendom gir dekning på en generell basis, underlagt en 80 % medforsikringsklausul. Dekning er for gårdens personlige eiendeler brukt i driften av gård kun mens den er i forsikrede lokaler, med mindre annet er angitt. Verdsettelsen er faktisk kontantverdi.

På samme måte, hva er forskjellen mellom planlagt og ikke -planlagt dekning? Mange forsikringstakere blir forvirret av disse to typene dekning . Planlagt smykker refererer til elementene som er oppført i retningslinjene dine og viser beskrivelsen og den spesifikke grensen på forsikring for hver vare. Ikke planlagt smykker fungerer mer for en samling av mindre verdsatte gjenstander som klokker, for eksempel.

Tilsvarende, hva er planlagt personlig eiendom?

Planlagt personlig eiendom er en tilleggsforsikring som utvider dekningen utover standardbeskyttelsen gitt i en huseierforsikring. Ved å kjøpe en planlagte personlige eiendeler politikk, kan eiere sikre full verdi dekning av dyre gjenstander som smykker, i tilfelle et krav.

Hva dekkes av personlig eiendom på huseierforsikring?

Personlig eiendom dekning, eller personlig eiendomsforsikring , beskytter gjenstandene i hjemmet ditt - som møbler, hvitevarer og annet personlig eiendeler - fra de mange tingene som kan ødelegge dem.

Anbefalt: