Hvordan kobler du til en liten turteller?
Hvordan kobler du til en liten turteller?

Video: Hvordan kobler du til en liten turteller?

Video: Hvordan kobler du til en liten turteller?
Video: МУЗЕЙ НАХОДОК РЫБОЛОВ КОПАТЕЛЬ. КОП ПО ВОЙНЕ. КОНКУРС! КОП ПО СТАРИНЕ 2024, Kan
Anonim

Fest den Lille Tach til motoren med de medfølgende nagler og fest jordklemmen (hvit metalltråd ) til egnet grunn. 2. Pakk den røde metalltråd rundt en tennplugg metalltråd med bare to omslag. Lag en vikle rundt den røde metalltråd for å holde den på plass og kutte av overflødig rødt metalltråd.

Følgelig, hvordan fungerer en liten tach?

Ledningsskader (kutt eller brannskader) vil føre til at ledningen kortsluttes og din Liten - Tach ™ vil stoppe jobber . Ledningsskade er ikke under garanti. Den røde ledningen bør vikles rundt en del av tennpluggledningen med 1 omdreining for å starte og prøve, eller 3-4 omdreininger. De fleste motorer har tennplugglokk og forhindrer at dette skjer.

Dessuten, hvordan bruker du en turteller på et bilde? Til bruk de fototurteller , starter du med å lage et reflekterende merke på den roterende overflaten du ønsker å måle. Du må også sørge for at resten av den roterende overflaten er relativt reflekterende. En enkel måte å gjøre dette på er å lage en hvit flekk med en malingsmarkør på en ellers svart eller matt metallaksel.

Med tanke på dette, hvordan tilbakestiller jeg den lille takken min?

Når du har nullstille din liten - tach ™, start viklingen av den røde ledningen rundt tennpluggledningen der den røde ledningen kommer ut av den svarte koaksialkabelen. Start med 1 omslag og legg til bare 1 om gangen til du har en jevn lesning. På det tidspunktet, slutt å pakke inn.

Hvordan fungerer en gressklipper timemåler?

An Time meter registrerer den totale kjøretiden til en motor. Bare fest den time meter ledningen til tennpluggen, og den begynner å spore driftstiden når du slår på motoren. Vi bærer timemeter for mange gressklipper merker, inkludert Ariens, Husqvarna, Honda og Toro.

Anbefalt: