Innholdsfortegnelse:

Kan jordledninger avsløres?
Kan jordledninger avsløres?

Video: Kan jordledninger avsløres?

Video: Kan jordledninger avsløres?
Video: Den hemmelige funksjonen til en vanlig kniv! Ingen har sett slike nyttige tips enda! 2024, Kan
Anonim

Eksponerte jordingsledninger

Jordingskabler har ikke elektrisk strøm som går gjennom dem mesteparten av tiden, og har det vanligvis eksponerte ledninger og forbindelser. De jordingskabler er trygge å ta på med mindre det er en elektrisk overspenning som får strøm til å strømme gjennom jordingsledning

Folk spør også, må jordledning dekkes?

Bare kobber er en av de mer vanlige kobbertypene metalltråd som brukes til jording . Bare kobber kalles noen ganger bare jordingsledning . Denne typen kobber metalltråd er ikke dekket i alle typer beskyttende belegg, noe som gjør det helt ubeskyttet, derav navnet.

I tillegg kan jordledning berøre metall? EN bakke feil oppstår når den varme metalltråd er avslørt og berører enten jordingskabel eller det berører metall i koblingsboksen eller i apparatet.

Også å vite, hva skjer hvis du berører en jordledning?

Nei, rørende de jordingskabel vil ikke sjokkere du med mindre den ikke er ordentlig festet OG det er et defekt utstyr festet til den. Dette! Husk at spenningen er relativ. Dette kan være noen få volt hvis det står jord feil - men generelt er alt mindre enn 50V på normal, tørr hud helt trygt.

Hva skjer hvis du ikke kobler til jordledningen?

Apparatet fungerer normalt uten jordingskabel fordi det ikke er en del av den ledende banen som leverer strøm til apparatet. I fravær av jordingskabel , vil sjokkfareforhold ofte ikke føre til at bryteren går i gang med mindre kretsen har en bakke feilavbryter i den.

Anbefalt: