Kan alle jordledninger kobles sammen?
Kan alle jordledninger kobles sammen?

Video: Kan alle jordledninger kobles sammen?

Video: Kan alle jordledninger kobles sammen?
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, Kan
Anonim

alle av begrunnelsen må være tilkoblet med mindre det er isolert bakke . 310.4 angår parallelle ledere for samme krets.

Deretter kan man også spørre, kan du koble to jordledninger sammen?

Det er kun en grønn bakke skru forbindelse på et uttak. De to jordledninger må være metalltråd -nutted sammen sammen med en annen 6-tommers lengde med grønt eller nakent jordingskabel kjent som en grisehale. En jordet stikkontakt har tre hull for å gi en jordforbindelse for enheter med tre pinner.

Vet også, kan jordledninger berøre? Det er ikke farlig å ta på en riktig konfigurert bakke ” metalltråd . Problemet er å vite om jordingskabel er riktig konfigurert eller ikke. Du kunne bare bruk fargen på isolasjonen på den, grønn, for å fortelle deg at den er en jordingskabel.

Kan jeg koble nøytral og jord sammen?

Nei, den nøytral og jordet bør aldri kobles til sammen . Dette er feil, og potensielt farlig. Når du kobler til noe i stikkontakten, vil nøytral vilje være live, da det lukker kretsen. Hvis bakke er koblet til nøytral , bakke av applikasjonen vil vær også live.

Er det greit å ikke koble til jordledning?

Ikke å ha det kan drepe mennesker. Hvis ditt elektriske apparat har jordingskabel det er fordi det er minst en ekstern mulighet for at du får et elektrisk støt i tilfelle et elektrisk apparat svikter. Ingeniører vil ikke legge til det jordingskabel med mindre det er nødvendig.

Anbefalt: