Hva er rørledningssveising?
Hva er rørledningssveising?

Video: Hva er rørledningssveising?

Video: Hva er rørledningssveising?
Video: Hva er "kontrollskader"? 2024, Kan
Anonim

Rørledningssveising Plikter

En gitt jobb innebærer å studere rørledning eller spesifikasjonen, finne ut dimensjonene til sveis og bruker bue sveisere eller lignende utstyr for å utføre det. Arbeidet er mindre forutsigbart enn mange sveising karriere fordi rørledningssveisere hoppe fra arbeidssted til arbeidssted.

Med tanke på dette, hvilken type sveising brukes for rørledninger?

Metall inert gass Sveising Dette er det vanligste type av bue sveising . Noen ganger kalt MIG sveising , Metal InertGas Sveising er en form for lysbue sveising som er flott for mildt stål, rustfritt stål og aluminium. Prosessen involverer en trådmating som går gjennom en trådelektrode inne i en sveising håndvåpen.

Videre, hva betyr det å jobbe på rørledningen? I noen tilfeller, for eksempel i naturgassektoren, rørledning transportarbeidere er ansvarlig for oppbevaring av produktet så vel som dets bevegelse. Begrepet "pipeliner" kan referere til en generell vedlikeholdsarbeider, men kan også brukes som et begrep som omfatter rørledning arbeidere av alle typer.

I forhold til dette, hvor mye tjener sveisere på rørledningen?

Sveisere i rørledning oljetransportindustrien tjente en gjennomsnittslønn på $ 64, 660 i 2016 og de i naturgassdistribusjonsindustrien tjente $ 71, 620, som begge er vesentlig høyere enn gjennomsnittlig gjennomsnittslønn for alle sveisere ($42, 450).

Hvor mange timer fungerer rørledningssveisere?

Mest regn eller skinn sveising av rør jobber er på heltid, og krever minst 40 timer per uke, og noen ganger sveisere må arbeid over tid. Noen mennesker finner innendørs jobber, for eksempel de jobber på mat og drikke rørledninger . Men mest rørsveising jobber er utenfor.

Anbefalt: